Våra samarbeten

Partners AKA Vänner

Vår förmåga att samarbeta är en av människans viktigaste egenskaper. Utan samarbeten med andra människor så är vi ärligt talat ganska ynkliga varelser och vi skulle haft det svårt att klara oss. På Gimlit vet vi att värdesätta betydelsefulla samarbeten och vi gör vårt bästa för att vårda de relationer vi har. Det gäller alla sorters relationer, från leverantörer till kunder. Därför försöker vi visa våra samarbetspartners uppskattning på olika sätt. En av alla dessa samarbeten är det samarbete vi har med borevision.

Vi vill däremot även se till att ge något tillbaka genom att bidra med vår expertis till projekt och organisationer som arbetar för att förbättra samhället inom viktiga områden. Vi tror starkt på idén om att alla företag bör utföra CSR-arbete i någon form. På Gimlit ser vi det som en självklarhet att delar av vår tid ska tilldelas projekt som gör världen bättre, även om vi inte tjänar på samarbetet rent ekonomiskt.

UN Women

Det finns många organisationer och projekt som förtjänar att stöttas och vi har haft turen att få samarbeta med en viktig aktör i arbetet för ökad jämställdhet. 2019 blev vi kontaktade av UN Women Sverige som blivit tipsade att kontakta oss. Anledningen var att de behövde utveckla en smidigare lösning för att kunna registrera månadsgivare. Självklart tackade vi direkt ja till att hjälpa till.