Julbord i Uppsala

Vill du äta julbord i Uppsala är det stor möjlighet att du letar efter en restaurang eller arrangör via Google. I Uppsala finns det många traditionella julbord att välja på, men många företag skulle kunna göra mer för att marknadsföra denna populära måltid i juletid. Vår vision är att hjälpa företag till smidigare exponering via välfungerande hemsidor som syns på Google, oavsett om det är julbord eller någon annan tjänst som erbjuds.

Vi har hjälpt flera restauranger att modernisera sin hemsida och öka användarvänligheten på sajten. Under julbordssäsongen är det många företag som konkurrerar om kunderna och det blir ännu viktigare för företag att synas. Vi tog oss ann utmaningen att skapa en hemsida med syfte att ranka på julbord i Uppsala, så att företag med hjälp av oss och vår hemsida kan boosta sin digitala närvaro och synas när julborssäsongen startar för året.

En hemsida med julbord i fokus

Den första åtgärden vi vidtog vad att designa en användarvänlig hemsida som speglade julkänsla, så som vi tänker oss julen. Hemsidans enda fokus är julbord, med information om bland annat:

För att locka besökare till sajten har vi utgått från vårt sätt att skapa hemsidor med sökmotoroptimering i fokus, på så sätt har vi tagit oss in som en liten aktör på “marknaden” bestående av stora, traditionella aktörer.

Idag syns vi med vår hemsida på Google när potentiella julbordsbesökare letar efter ett lämpligt julbord i Uppsala för sig, familjen, vännerna eller kollegorna. Vi lyckades skapa en digital närvaro för företaget och enklare att boka och njuta av den goda julmaten för deras besökare.

Vi hjälpte vår kund att utvecklas till en modern och konkurrenskraftig aktör för julbord i Uppsala genom innovativ webbdesign och SEO. Nu hittar fler julmatssugna personer i Uppsala till vår kunds julbord, ett bevis på att vår hemsidelösning gynnar både företag och kund.

Vi har hjälpt julbord i Uppsala med deras hemsida, så att den rankar på Google