Vi finns för hela er digitala resa

Övriga tjänster

Att man har en hemsida är en grundpelare i sin digitala närvaro. Dock finns det mer därtill man kan applicera. Gimlit har en avdelning för att helt maximera den digitala närvaron. Komplettera er nya blixtsnabba hemsida med bra foton eller Google-Ads.
Vi har också tagit fram ett helt eget SEO-verktyg som håller stenkoll på hemsidan, hela tiden.

Google Ads

Genom att annonsera på Google kan man öka den digitala närvaron väldigt mycket. Det är ett bra sätt att driva trafik till hemsidan och samtidigt få den att ranka. Vi kan hjälpa er maximera den digitala närvaron. Läs mer.

Gimlit erbjuder Google ads för att maximera kundernas digitala närvaro
Landningssidor hjälper företag att öka sin digitala närvaro och driva trafik till siten. Webbyrån Gimlit är experter på landningssidor

Landningssidor

Medan din nya hemsida myser till sig på Google för att börja ranka är en landningssida ett bra alternativ. Genom att snabbt få ut en landningssida riktad mot ett specifikt sökord kan man driva trafik till den nya, snabba hemsidan. Läs mer om våra landningssidor här.

Fotografering

Unikt innehåll på en hemsida är väldigt viktigt. Det gäller inte bara unika texter utan unika bilder spelar stor roll. Läs mer om bildens roll på Google och hur vi kan hjälpa er här.

Unika bilder på en hemsida är väldigt viktigt. Gimlit ser alltid till att innehållet är unikt

Hur snabb är din hemsida?

Skriv in din webbadress och få svar direkt!

Testa din hemsida