Kundcase

Vi värderar våra kundrelationer högst av allt eftersom de är fundamentala för vår verksamhet. Ett stort antal företag har gett oss förtroendet att hjälpa dem, med allt från renodlad SEO till omfattande utvecklingsprojekt. Detta är vi oerhört stolta över och vi vill gärna visa upp ett antal kundcase, så att du kan se exempel på vad vi åstadkommit. På den här sidan kan du alltså läsa kortfattade redogörelser för några av de projekt vi tagit oss an.
 
Våra kunder består av allt från småföretag till större koncerner och de tillhör vitt skilda branscher. Det har gjort att vi snabbt samlat på oss erfarenhet och haft möjligheten att utvecklas på ett sätt som är få förunnat. Variationsrikedomen bland kunderna håller oss hela tiden på tårna och vi välkomnar varje chans vi får att kunna visa prov på vår kompetens. Vi har gång på gång visat att att vårt sätt fungerar och att vi genom nära relationer till kunderna kan nå framgång, oavsett vilken bransch det rör sig om. Vi älskar att få sätta oss in i kundernas verksamhet för att tillsammans köra gasen i botten, mot målet.
 
Vad våra kunder vill uppnå genom att anlita oss skiljer sig en hel del även det och målen vi sätter upp är helt unika för varje projekt. En viktig del av vårt arbete består av att lyssna noga för att få förståelse för varje kund, var de är idag och var de vill vara imorgon. När vi kommit fram till det kan vi utveckla en strategi och plan för hur vi ska göra för att ta dem dit. Vi är mycket flexibla när det kommer till graden av vår inblandning i strategiarbetet, men föredrar att få vara så involverade som möjligt. Som våra kunders lojala wingman är vi villiga att ställa upp med hela vår arsenal men kan även anpassa oss och bidra med insatser av mindre omfattning. Oavsett vad du behöver hjälp med, talk to me Goose!

Borevision

BoRevision – unik revisionsbyrå med spetskompetens BoRevision är inte vilken revisionsbyrå som helst, företaget är unikt i sitt slag eftersom det är landets enda revisionsbyrå

Vill du veta mer?

Kontakta vår försäljningsavdelning

0705 600 054

”Killen med telefonen”

  • goose@gimlit.se
  • Kungsängsgatan 29 3 Trappor 75322 Uppsala Sverige
SEO Byrån Gimlit