Hemsidor spunnet ur SEO

Om Gimlit

Vår intensiva resa till snabba hemsidor har en häftig historia.
Läs den här.

Gimlit som blev Gimlit

Vår historia startade med ett gäng grabbar som rankar på internationellt stora marknader så som casino. För att lyckas med detta insåg vi att formatet prestanda och teknisk SEO var avgörande för det vi gillar att kalla för socker-SEO. Vi skapade då ett format för att hjälpa våra internationella kunder. Vår tekniska SEO fick ett stort genomslag på rankingen hos våra kunder och hjälpte dom att ranka på starka sökord. Efter lite tester insåg vi att vår produkt även är en väldigt bra produkt för att hjälpa lokala företag att ranka på lokala marknader. Strax efter vi lanserat vår produkt, i mars 2020, släppte Google en nyhet som deklarerade att prestanda är en av de viktigaste faktorerna på en hemsida. Detta hade vi då noterat innan och utvecklat vår produkt till. Detta gjorde att Webli uppstod. Webli erbjöd den tekniska SEOn medan Gimlit stod för ON- och OFF-page SEOn. I och med att vår produkt var anpassad efter prestandan fick Webli en flygande start och lanserade många sidor på kort tid, som fick bra genomslag på Google. 

När det sedan framgick att styrkan i produkten i kombination med Weblis driv och kompetens var så pass bra och effektiv valde styrelsen att slå ihop bolagen och bli Gimlit.

Vår passion och expertis är att vi kan SEO och är extremt spetsiga i den. Vi tar alltid reda på hur vi skapar värde till våra kunder, och älskar att vi lyckas. Värde för kunden ger oss värde. Har man någon som helst ambition att ranka organiskt på Google är Gimlit din lösning. 

Har ni frågor kring SEO? Skicka efter en SEO-analys. Vill ni veta hastigheten på er befintliga hemsida? Gör vårt hastighetstest och få svar direkt. Har ni andra frågor får ni gärna kontakta oss.

Testa din hemsida nu!

Hemsidans hastighet är en viktigt parameter för möjligheten att ranka på Google. Med vårt hastighetstest får du svar direkt på om din hemsida uppfyller prestandakraven eller inte.

Skriv in din webbadress och få svar direkt!

Testa din hemsida

Webbyrå Gimlits logotyp som sitter på väggen på Uppsalakontoret