Koneferens med hemsida i fokus

Planerar ni inför sommarens eller höstens konferens har vi ett bra förslag på ämne – prata hemsida! En konferens där hela företaget samlas för diskussion och aktiviteter är ett utmärkt tillfälle att samla tankar och idéer om ert företags befintliga hemsida. I många fall är er hemsida det första en ny kund ser av er, därför är det viktigt att hemsidan håller måttet.

De flesta företag har en hemsida men reflekterar sällan eller aldrig på vad den genererar i värde för er organisation. Har ni börjat fundera på möjligheterna att utveckla eller förbättra er hemsida har ni redan kommit en bit på vägen, och nästa steg kan vara att avsätta tid för diskussion av er hemsida under nästa konferens.

Att arrangera en konferens vare sig det gäller diskussioner om hemsidor, samarbete mellan personal eller möjligheterna att utöka försäljning kräver god planering och ett högt engagemang hos organisatörerna. Konferensexperten är en aktör med lång erfarenhet av konferenser, och med deras hjälp blir det enklare att boka en konferensanläggning som uppfyller kraven för er konferens. Med vår hjälp har företaget utvecklat en smart bokningstjänst för konferenser där du smidigt och enkelt kan begära offert från flera bra konferensanläggningar i din region på en och samma gång.

Planera din hemsida

När det är dags för konferens och diskussion angående er hemsida har vi några goda råd att ge. Ni kan till exempel diskutera:

Efter avslutad konferens har ni förhoppningsvis massvis av idéer kring hur er nya hemsida kan utformas, då är det dags att sätta fart på processen. Behöver ni hjälp finns vi tillgängliga!

Optimera konferensen

För att få ut så mycket som möjligt av er konferens och för att ni ska hinna med alla ämnen som är på tapeten är det viktigt att hitta en anläggning som lever upp till era krav på b.la. miljö, komfort och service. Se även över möjligheten till kringaktiviteter och umgänge när dagens möten avslutats, kanske vill ni äta en god middag ihop eller utöva någon typ av sport tillsammans.

Hitta rätt anläggning för er konferens och njut av inspirerande möten i kreativ miljö.

Diskutera företagets hemsida på nästa konferens